Wetenswaard

 

* Zondag, 26 juli 2015

Ergens in de afgelopen weken overschreed het aantal views op mijn site het cijfer 10.000. Naar aanleiding van dat heugelijke nieuws heb ik eens naar een nieuw kleedje gezocht en presenteer het vanaf nu. Ik hoop maar dat het jullie bevalt…

* Zaterdag, 6 september 2014

Vanmorgen mocht ik constateren dat mijn site de afgelopen nacht voor de 5.555ste keer werd bekeken… Ik kreeg een warm gevoel van binnen! Dank jullie wel!
Voor diegenen die het nog niet weten: reageren kan altijd, vind ik zelfs leuk. En om jullie gerust te stellen: wanneer je een reactie wil plaatsen, wordt je e-mailadres gevraagd, maar dit wordt niet gepubliceerd. Je mag ook verder vertellen dat Ingrid Vanderkrieken schrijft, en hoe en waar en wat. Hoe meer zielen Rimpelingen bezoeken, hoe meer vreugd!

* Zaterdag, 5 juli 2014

Na vraag van velen: de naam van deze site verwijst niet alleen naar de lach- en zorgrimpels die je op een bepaalde leeftijd hebt, maar ook naar de rimpelingen die op het wateroppervlak ontstaan wanneer je een steen in het water hebt gegooid. Iedereen veroorzaakt rimpelingen in het leven van anderen, de hele dag door en een leven lang. Vaak gebeurt dit onbewust, door iets te zeggen of niet te zeggen, door iets te doen of niet te doen. Met mijn columns gooi ik bewust een steentje in het water en hoop dat de golven zich in brede cirkels verbreiden.

* Zondag, 9 maart 2014

Vandaag heb ik mijn statistieken geraadpleegd (dat gebeurt eigenlijk iedere dag, maar dat hoeft niet iedereen te weten) en wat blijkt? De kaap van 2000 views werd deze namiddag overschreden! Hierbij wil ik mijn trouwe volgers en iedereen die op mijn blog heeft geklikt dan ook van harte bedanken. De leuke reacties die ik op de blog, via mail of rechtstreeks kreeg, doen me veel plezier en werken motiverend. Ik hoop dat jullie verder nog veel plezier beleven aan het lezen van mijn columns en ik stel voor: zegt het voort!

Advertenties

Een gedachte over “Wetenswaard

Reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.